Filarmonica din Cluj amână deschiderea stagiunii după ce doi angajați au fost infectați cu virusul COVID-19

Trimite și altora

Filarmonica de Stat Transilvania din Cluj amână deschiderea stagiunii după ce doi dintre angajații din administrația instituției de cultură au fost diagnosticați pozitiv cu virusul COVID-19.

Deschiderea celei de-a 65-a stagiuni a Filarmonicii de Stat Transilvania din Cluj era programată pentru vineri, 18 septembrie 2020.

,,Din păcate, trebuie să vă anunțăm că deschidem stagiunea 2020/2021 cu o închidere. Sau, altfel, spus, că închidem Concertul de Deschidere a Stagiunii 2020/2021. Din orice sens vreți să citiți informația, rezultatul este același. Și, oricât de anormal ar părea, în circumstanțele prezentului, acest gest ține de normalitate”, au anunțat reprezentanții Filarmonicii Transilvania pe una dintre rețelele sociale.

Potrivit acestora, angajații infectați au fost internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, iar instituția de cultură a luat toate măsurile necesare pentru izolarea persoanelor care au intrat în contact cu aceștia și, de asemenea, pentru dezinfectarea spațiului de lucru.

 

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fifteen + 1 =