Parteneriat între KPMG și Aurachain

Trimite și altora

KPMG a anunțat încheierea unui nou parteneriat cu Aurachain, singura platformă low-code pentru crearea de aplicații digitale de automatizare a proceselor de business, cât și de aplicații de tip smart contract bazate pe tehnologia blockchain.

Richard Perrin, reprezentant al KPMG în România, spune că “Sunt nerăbdător să lucrez cu Aurachain în sprijinul clienților noștri în procesul de transformare digitală. KPMG în România are o experiență vastă în domeniu și am lansat recent un Centru de Excelență prin care asistăm clienții să beneficieze de oportunitățile generate în principal în zonele de inteligență artificială și Data & Analytics. Centrul este acreditat KPMG Lighthouse, care coordonează eforturile firmelor membre KPMG în acest domeniu. Prin parteneriatul cu Aurachain vom adăuga experiența lor unică în dezvoltarea aplicațiilor prin utilizarea low-code la competențele existente și vom crea noi servicii pentru clienții noștri”.

“Sunt încântată de parteneriatul cu Aurachain, o etapă naturală în dezvoltarea KPMG Lighthouse în România în ceea ce privește atât extinderea rețelei de parteneriate strategice, cât și completarea expertizei echipei cu noi cunoștințe și capabilități. Echipa KPMG Advisory va parcurge o perioadă de formare tehnică și vom putea oferi proiecte complexe de transformare digitală clienților noștri din România și Republica Moldova”, spune Anemari Ionescu, director Soluții Digitale al KPMG România și KPMG Lighthouse.

Împreună, Aurachain și KPMG, vor ajuta clienții să accelereze semnificativ inițiativele digitale, să dezvolte soluții inovatoare în doar câteva zile și să își transforme operațiunile într-un termen mult mai scurt decât era posibil până acum.

“Suntem entuziasmați de parteneriatul cu KPMG în România și de posibilitatea de a extinde valoarea ofertelor noastre.” afirmă Adela Wiener, CEO Aurachain. “Aurachain are o abordare unică bazată pe low-code pentru operațiuni digitale, oferind organizațiilor abilitatea să furnizeze în câteva zile soluții software pentru necesitățile operaționale stringente și provocările de dezvoltare. Consolidând accesul KPMG la înțelegerea profundă a operațiunilor de business și competența Aurachain, anticipăm crearea unui portofoliu complet nou și inovator de soluții operaționale pentru clienții noștri comuni”, mai spune Adela Wiener.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUBB inaugurează Stațiunea de Cercetări Științifice Danubius
Next articleÎncă 130 de persoane au pierdut lupta cu infecția COVID-19
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one + 18 =