Pandemia schimbă industria HoReCa

Trimite și altora

Pandemia de coronavirus a schimbat industria HoReCa. A crescut semnificativ volumul livrărilor de mâncare, iar această tendință va continua, chiar dacă la Cluj s-au redeschis restaurantele. Din motive sanitare sau care țin de comoditate, oamenii vor continua să folosească serviciile firmelor de catering și de livrări.

Măsurile de distanțare socială adoptate pentru a limita răspândirea coronavirusului au schimbat modul în care funcționează companiile care livrează mâncare. Au dispărut cu totul evenimentele de tipul conferințelor cu sute de invitați. În schimb, au crescut livrările către companii sau către persoane care lucrează de acasă, spune reprezentanta Apetit Catering, Dorina Clonda.

Tendința se va consilida în acest an, chiar dacă la Cluj au fost redeschise restaurantele, spune reprezentantul Yellow.Menu, Mădălin Negru.

Potrivit unor estimări realizate de patronatele din domeniu, volumul livrărilor de mâncare spre clienții care servesc masa la serviciu sau acasă va crește cu peste 25 la sută în acest an, în Cluj-Napoca.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × one =