Brokerul de credite bancare AVBS Credit ţinteşte să ajungă la 100 de francize în 2021

Trimite și altora

AVBS Credit, compania fondată în urmă cu aproape 14 ani de către antreprenorul român Valentin Anghel, oferă servicii personalizate şi gratuite de intermediere credite bancare – credit de nevoi personale, credit ipotecar, credit Noua Casă, credit IMM.

Piaţa de credite bancare din ultimii ani a crescut cu aproximativ 25-30% anual și oferă noi oportunităţi de creştere în carieră pentru angajaţii din sistemul bancar – de a face trecerea de la statutul de angajat la cel de antreprenor, cu o franciză în domeniul brokerajului bancar.

Încă de la înfiinţare, AVBS Credit a înregistrat o dezvoltare accentuată, iar la acest moment se numără printre primele companii de intermedieri credite bancare şi non-bancare. Compania soluţii de finanţare accesibile, destinate persoanelor fizice și juridice, la îndemână şi rapide.

Pe termen mediu, AVBS Credit şi-a propus să investească în reţeaua de parteneri şi vrea să ajungă la dublarea numărului de brokeri francizaţi, de la 50 în prezent la 100 de francize în 2021.

„Ideea de a fonda o companie în domeniul brokerajului bancar a pornit de la identificarea unei nevoi din piaţă, de a schimba percepţia asupra creditării şi de a o transforma într-o activitate dinamică, eficientă, cu rezultate pe termen lung pentru români şi brokeri de credite. Mi-am propus să creez o cultură organizaţională în care oamenii din sistemul bancar pot regăsi un program de lucru flexibil, o nouă evoluţie profesională, prin încurajarea iniţiativei şi a spiritului întreprinzător”, afirmă Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Pentru a acoperi nevoile în creştere ale pieței de brokeraj bancar, dar și pentru a susține puternic antreprenoriatul românesc, AVBS Credit acordă gratuit franciza foștilor angajați din bănci, până pe 30 aprilie 2021.

Comments

comments

SHARE
Previous article1 634 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, în ultimele 24 de ore, la nivel național
Next articleCrește numărul deceselor zilnice din cauza COVID-19
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 − ten =