Aproape 70 de francize în 10 ani pentru AVBS Credit

Trimite și altora

valentin anghelUna dintre cele mai importante companii românești din domeniul brokerajului de credite bancare și non-bancare din România, AVBS Credit, a ajuns la 10 ani, timp în care compania a ajuns la aproape 70 de francize în toată țara. Potrivit fondatorului Valentin Anghel, care este și membru în Consiliul Director al Asociației Române a Brokerilor de Credite, firma este prima în topul companiilor cu capital 100 la sută românesc din domeniul brokerajului de credite.

De asemenea, AVBS Credit a ajuns pe locul II în țară după o companie străină, într-un clasament referitor la volumul tranzacțiilor intermediate. Valentin Anghel mai afirmă că rata de succes a francizelor companiei pe care a fondat-o în 2007 este de 95 la sută.

Comments

comments

SHARE
Previous articleJean-Claude Juncker la București: România a îndeplinit criteriile de aderare la Schengen
Next articleBERD a acordat o linie de finanțare de 40 de milioane de euro Băncii Transilvania
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

6 + two =