CJ Cluj a recepționat și livrat echipamente medicale ultramoderne Spitalului de Copii Cluj

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a recepționat 12 noi echipamente medicale ultramoderne care au fost deja livrate Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.

„Achiziționarea acestor aparaturi de ultimă generație vine în sprijinul micilor pacienți care se confruntă cu diverse probleme de sănătate sau care necesită investigații, permițând medicilor din cadrul Spitalului nostru de Copii să realizeze o diagnosticare corectă și să asigure tratamentul optim”, a menționat președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe.

Este vorba despre două echipamente mobile digitale pentru radiologie, șase aparate pentru sterilizarea aerului – purificator de aer pe bază de plasmă, precum și patru High-Flow Nazal – sistem de oxigenoterapie cu debit reglabil.

Potrivit CJ Cluj, valoarea noilor dotări este de 982.370 de lei, acestea fiind achiziționate în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de forul administrativ județean și care vizează dotarea Unității de Primire a Urgențelor din Spitalul de Copii, în contextul pandemiei COVID-19.

 

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen + 1 =