Agenția românească Five Elements Digital, trei nominalizări la competiția European Search Awards 2021

Trimite și altora

Agenția Five Elements Digital se află printre finalistele European Search Awards 2021, la categoria Best Small SEO Agency. Agenția este nominalizată la încă două categorii: Best Use of Search – Real Estate & Property și Best Use of Data (SEO).

„Pentru noi aceste nominalizări sunt un indicator excelent că facem o treabă bună și că dăm dovadă de rezultate remarcabile. Pentru al doilea an consecutiv suntem finaliști la European Search Awards, pentru Best Small SEO Agency, unde suntem singura companie românească de la această categorie. Suntem bucuroși că, deși venim după un an atipic pentru mulți dintre noi, dar și pentru industria noastră, munca ne este apreciată. Să facem parte dintr-o competiție cu astfel de renume internațional arată că agențiile din România sunt profesioniste și au rezultate de anvergură. Pentru noi, este o onoare să fim parte din această competiție”, a declarat Steffen Heringhaus, fondator five elements digital.

În prezent, agenția activează cu trei linii de servicii pentru clienți: SEO, PPC și Programmatic Advertising, iar portofoliul agenției cuprinde peste 30 de clienți activi. Pentru 2021, agenția estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 30% față de anul trecut și are în plan continuarea extinderii pe piața europeană.

Pe piața din România, compania estimează că aproximativ 50% dintre utilizatorii de internet navighează pe site-uri optimizate de agenție. Portofoliul companiei este unul aparte, cu un mix de clienți mijlocii spre mari, dar și de nivel enterprise. Agenția are peste 10 ani de experiență pe piața locală și din 2018 și-a extins operațiunile și în afara țării.

European Search Awards este una dintre cele mai importante competiții de marketing digital din Europa. Aceasta atrage anual câteva sute de participanți din 44 de țări, iar fiecare listă scurtă include cele mai performante agenții din ultimul an, care s-au remarcat în mediul online prin rezultate excelente și performanță. Anul acesta, premiile vor fi decernate în luna mai, în cadrul unui eveniment online.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY