Comisarul european Mariya Gabriel vizitează Clujul

Trimite și altora

Comisarul european pentru Inovare, Cercetare, Cultură, Educație și Tineret, Mariya Gabriel, va vizita Clujul. În data de 5 martie, ea va participa la conferința Innovation Camp. În cadrul conferinței, va fi prezentat un proiect prin intermediul cărora orașele Cluj-Napoca și Varna vor coopera pentru a promova start-up-urile. Comisarul european va lansa la Cluj competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Inovării, spune managerul clusterului Transilvania IT, Bianca Muntean, la ViaCluj.tv.

În acest an, titlul de Capitală Europeană a Inovării este deținut de orașul francez Nantes. Clujul va candida în următorii ani pentru acest titlu.

Comments

comments

SHARE
Previous articleÎncep lucrări de modernizare și întreținere pe 68 de drumuri din județul Cluj
Next articleDe unde putem cumpăra mărțișoare în Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two + 13 =