British Airways va opera zboruri între Cluj-Napoca și Heathrow Londra

Trimite și altora

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a anunțat lansarea zborurilor regulate către Londra Heathrow (Anglia), destinație care va fi operată de către compania aeriană British Airways, din 2 iulie 2021.  Zborurile British Airways vor oferi pasagerilor din Cluj, dar și din întreaga regiune deservită, posibilități multiple de conexiune, inclusiv trans-continentale, din principalul său nod de schimb, Aeroportul Heathrow. 

Zborurile spre Londra Heathrow vor fi operate de compania aeriană cu aeronave de tip A 320 după cum urmează:

Destinația Perioadă de operare Zile de operare Program de operare
Londra Heathrow (LHR) 2 iulie – 26 septembrie miercuri, vineri și  duminică CLJ 12:40 LHR  13:40
LHR  07:00 CLJ  11:50

Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare

Zborurile spre Londra Heathrow operate de compania britanică vor suplimenta frecvențele existente deja pe această rută, oferind noi opțiuni atractive de călătorie spre Anglia.

Neil Chernoff, director of network and alliances al British Airways, a declarat: „Este minunat să lansăm noi rute pe măsură ce ascultăm clienții noștri și evaluăm unde doresc să călătorească. Știm că această nouă destinație va fi populară în rândul persoanelor care își vizitează prietenii și rudele, dar oferă și city break-uri grozave, când este momentul potrivit, cu zboruri care pleacă chiar înainte de weekend și se întorc duminică.”

Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj a transmis următoarele: „Salutăm decizia unui nou operator aerian, respectiv British Airways, de a alege să opereze de la Cluj-Napoca. Este evident faptul că eforturile constante depuse de întreaga echipă a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj de a relua traficul și de a depăși impactul negativ al crizei, au dat roade.”

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, a precizat la rândul său: „Lansarea zborurilor regulate spre Londra Heathrow și posibilitățile de conexiune oferite de British Airways, răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic, stimulând dezvoltarea economică și turismul din întreaga regiune.”

British Airways, membru al alianței companiei aeriene Oneworld, este compania aeriană națională a Regatului Unit, una dintre cele mai mari din Europa. Totodată, este cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie prin mărimea flotei, numărul de zboruri internaționale și destinații și cea de-a doua companie aeriană a țării ca număr de pasageri transportați.

Comments

comments

SHARE
Previous article20 de camere, modernizate la Univers T
Next articleTBI își consolidează prezența în Cluj-Napoca
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

six − 2 =