Consiliul Județean Cluj va derula lucrări de întreținere pe DJ 161A Apahida – Iuriu de Câmpie

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a încheiat contractul de execuție a lucrărilor pe drumul județean 161A Apahida – Iuriu de Câmpie.

„Ceea ce intenționăm este ca prin intermediul acestor lucrări să contribuim la dezvoltarea economico-socială a zonei, cunoscută mai ales pentru lacurile şi bazinele cu apă sărată de la Băile Cojocna, folosite în scopuri terapeutice”, susține președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Astfel, lucrările de întreținere vor viza două sectoare de drum, mai exact Apahida – Iuriu de Câmpie, de la km 0+000 la km 21+000, respectiv Iuriu de Câmpie, pe direcția Ceanu Mare, de la km 21+000 la km 22+610.

Acestea vor consta în plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, colmatarea rosturilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, etc.

Lucrările vor demara în perioada următoare și se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic de la km 7+000 la km 21+000 pe sectorul de drum Apahida – Iuriu de Câmpie și pe toată lungimea sectorului de drum Iuriu de Câmpie, pe direcția Ceanu Mare, de la km 21+000 la km 22+610.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY