Vaccinarea profesorilor dă rezultate: Incidența noilor cazuri de coronavirus scade după reluarea cursurilor

Trimite și altora

Statisticile realizate de autorități la câteva zile după reluarea cursurilor în sălile de clasă din Cluj-Napoca demonstrează faptul că școlile nu contribuie la creșterea incidenței noilor cazuri de infectare cu coronavirus. În acest moment, rata incidenței noilor cazuri de infectare din Cluj-Napoca este de doar 0,61 la sută, iar rata la nivel de județ este identică.

Reluarea cursurilor în sălile de clasă a infirmat termerile celor care se așteptau la o creștere semnificativă a numărului de noi infectări. Mulți dintre profesori sunt deja vaccinați, spune liderul Sindicatului Liber din Învățământul Preuniversitar Clujean, Lucia Cojocaru.

Profesorii clujeni continuă să se vaccineze în număr mare. Mulți dintre ei sunt în aceste zile la maratonul de vaccinare găzduit de Spitalul Militar.

În ultimele 24 de ore, în între județul Cluj, doar cinci persoane au fost înregistrate după ce s-au infectat cu coronavirus.

Comments

comments

SHARE
Previous articleBilanțul COVID-19 pentru ultimele 24 de ore
Next articleRelaxarea măsurilor sanitare oferă speranțe industriei HoReCa
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

14 − 12 =