Lucrări de întreținere pe drumul Roșieni – Geaca

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean 161J Roșieni – Geaca. Este vizat, astfel, un sector de drum în lungime de 2,8 kilometri, de la km 4+300 la km 7+100. Investiția se va finaliza cu așternerea de covor asfaltic pe întreg sectorul.

Vor fi executate, astfel, operațiuni care constau în tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, refacerea terasamentelor deteriorate, curățarea șanțurilor și a rigolelor, înlocuirea și prelungirea unor podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului, refacerea timpanelor la podețe și a camerelor de cădere, montarea parapeților metalici în zonele unde se impune acest lucru, realizarea fundației din blocaj de piatră brută, așternerea stratului de balast stabilizat și așternerea covorului asfaltic.

În această fază vor fi executate lucrări precum tratarea burdușirilor și a tasărilor precum și alte lucrări pregătitoare în vederea asigurării frontului de lucru.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday: Peste 7 milioane de euro pentru un tablou de Ghenie
Next articlePuțin peste 100 de cazuri noi de COVID-19, la nivel național
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

13 − nine =