Au fost finalizate lucrările de asfaltare la drumul Căpușu Mare – Râșca

Trimite și altora

Lucrările la unul dintre cele mai frumoase drumuri turistice din județul Cluj au fost finalizate. Este vorba de drumul Căpușu Mare – Râșca. Lungimea drumului reparat este de 15 kilometri.

Astfel, după ce în prima decadă a acestei luni a fost asfaltat sectorul de drum în lungime de 10 kilometri situat între kilometrul 17+955 și kilometrul 27+955, a fost finalizată și asfaltarea sectorului de aproximativ 5,2 kilometri situat între pozițiile kilometrice 12+767 și 17+955.

În prealabil, au fost executate plombări, tratarea burdușirilor, realizarea de șanțuri, curățarea șanțurilor și a rigolelor precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

Pentru completa finalizare a lucrărilor, în perioada imediat următoare vor mai fi realizate și completate acostamente și vor fi executate marcaje și semnalizare rutieră.

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleCât costă documentația topografică pentru noul spital de copii
Next article825 de cazuri noi și 37 decese din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eleven − six =