Blue Air introduce zboruri de vacanță spre Burgas și spre Constanța

Trimite și altora

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță debutul a două noi destinații de vacanţă, Burgas (Bulgaria) și Constanța, operate de către compania aeriană Blue Air. Destinația Burgas reprezintă o premieră pentru rețeaua de rute a Aeroportului Internațional Cluj: este primul zbor direct spre o destinație turistică din Bulgaria. Zborurile vor fi operate din 20 iunie 2021, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică. 

În data de 21 iunie 2021, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vor demara zborurile regulate sezoniere spre Constanța, operate de către compania aeriană Blue Air. Noua destinație disponibilă de pe aeroport, va fi operată cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

La doar o oră de zbor, rutele care conectează Clujul de Constanța şi Burgas facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie.

Zborurile spre cele două destinaţii sunt disponibile spre vânzare și vor fi operate conform programului din tabelul următor:

Destinația Debut rută Zile de operare Program de operare
Burgas

(BOJ)

20 iunie 2021

 

Miercuri şi Duminică

 

CLJ 05:00

BOJ 06:55

BOJ 06:10

CLJ 08:00

Constanţa (CND) 21 iunie 2021 Luni şi Vineri CLJ 13:45

CND 15:10

CND 14:50

CLJ   16:15

                                                                                                                         Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare şi poate suferi modificări

Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, a transmis următoarele: „Suntem entuziasmați să anunțăm operarea celor două noi destinații de vacanță, Constanţa şi Burgas, de  pe Aeroportul Internațional Cluj. Salutăm decizia companiei aeriene Blue Air de creștere a operațiunilor de zbor precum și noutățile pe care acest operator le aduce rețelei de rute disponibile de pe Aeroportul Internațional Cluj.

Aceste noi rute răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic și oferă opțiuni atractive de călătorie, către cele mai dorite destinații de pe riviera Mării Negre.”

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj a declarat la rândul său: „Creșterea traficului turistic este una din prioritățile Aeroportului Internațional Cluj. Reluarea zborurilor spre Constanța este un moment așteptat de mulți pasageri, pentru că este o destinație tradițională, iar Burgas reprezintă o premieră absolută cu un potențial ridicat.”

Legătura aeriană care se stabileşte cu litoralul Mării Negre, prin cele două noi destinaţii, Burgas şi Constanţa, aduce o conectivitate excelentă şi rapidă pasagerilor care aleg să călătorească de la şi spre Cluj-Napoca.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY