Compania românească mindit contribuie la digitalizarea sistemul medical din Elveția

Trimite și altora

Compania românească mindit anunță parteneriatul cu Swisscom Health, furnizorul principal de soluții de rețea digitală pentru sectorul medical din Elveția.

mindit.io este o companie din România specializată în dezvoltare de software. În ultimii ani, a cunoscut o creștere rapidă: mindit.io are acum peste 170 de angajați și este între primele 20 de companii de software din România și singura din acest top fondată de o femeie. Totodată, mindit.io are mai mulți clienți strategici în Elveția în zona de retail.

„Deși rădăcinile noastre se află în Europa de Est, am cunoscut cea mai mare parte a succesului nostru în Europa vorbitoare de limbă germană, în special în Elveția. Suntem încântați că am reușit să încheiem un parteneriat cu unul dintre clienții noștri: Swisscom Health”, a declarat Irina Arsene, fondatoare și CEO mindit.io.

Soluții de rețea pentru sistemul de sănătate elvețian

mindit.io lucrează cu Swisscom Health din 2019. Swisscom Health este un furnizor major de soluții de rețea cuprinzătoare pentru furnizorii de servicii medicale, companiile de asigurări de sănătate și persoanele private.

„Suntem bucuroși să putem sprijini demersurile Swisscom Health în digitalizarea sistemului de sănătate elvețian și în îmbunătățirea eficienței acestuia. O componentă cheie a mindit.io este că punem preț nu doar pe skill-urile pe care le oferim, ci și pe valorile umane. Scopul nostru încă de la început a fost să asigurăm, prin fiecare colaborare și parteneriat, o dinamică sănătoasă în relația cu clienții noștri și astfel să fim aliniați la nivel de valori”, a declarat Anamaria Bumbar, COO mindit.io

Pasiune pentru muncă

În centrul colaborării dintre Swisscom Health și mindit.io a fost până acum dezvoltarea fișei medicale electronice a pacientului, care stochează online și în siguranță documentele personale ale cetățenilor elvețieni despre starea sănătății lor. Este un proiect de pionierat în digitalizarea sistemului de sănătate elvețian.

Cu toate acestea, o colaborare este întotdeauna caracterizată de pași de dezvoltare diferiți. „Ambele părți trebuie să se cunoască mai întâi și să învețe să se înțeleagă. Este mai presus decât o simplă relație de business. Este vorba despre un spirit comun. A fost cu atât mai frumos să înțelegem că mindit.io și Swisscom Health sunt la fel de pasionați de munca lor”, a declarat Lorenz Ruosch, Parners Manager la Swisscom Health.

Dezvoltarea produselor este o provocare pe termen lung

Swisscom Health apreciază, de asemenea, pe lângă colaborarea cu mindit.io, felul în care echipele celor două companii se completează reciproc: „Echipele lucrează foarte bine împreună. Punctele lor forte se completează reciproc în mod superb și este extraordinar. Prin urmare, suntem deschiși la alte proiecte comune”, a afirmat Federico Marmori, CTO Swisscom Health.

Acesta este un punct forte al colaborării în viziunea Swisscom Health, deoarece condiția prealabilă pentru a lucra împreună sunt companiile inovatoare care completează avantajele cheie ale Swisscom. „Este vorba despre o colaborare pe termen lung, deoarece dezvoltarea produselor este o provocare pe termen lung.”

Comments

comments

SHARE
Previous articleSituația COVID-19, la nivel național, pentru ultimele 24 de ore
Next articleStudiu Libris: Ce cărți au citit românii în 2021
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

10 + 7 =