Via Cluj TV: Goldeen Cargo, compania clujeană care transportă artă în toată lumea

Trimite și altora

Afacerile înseamnă valoare. Însă, adesea, nu înseamnă doar valoare care poate fi cuantificată în bani, ci și valori spirituale. O astfel de afacere este Goldeen Cargo, potrivit Via Cluj TV.

Este vorba de o companie fondată la Cluj, care și-a făcut din grija față de valori ale artei misiunea principală. Goldeen Cargo înseamnă azi cea mai performantă echipă specializată în transportul obiectelor de artă, importante pentru întreaga civilizație europeană, spune reprezentanta firmei, Luminița Crișan.

Transporturile executate de Goldeen Cargo au depășit de multă vreme granițele țării. Printre acestea, cea mai spectaculoasă operațiune a fost transportul unor icoane vechi românești, pictate acum câteva secole, la Lyon, în Franța, pentru o expoziție. Apoi, tot echipa Goldeen Cargo a adus înapoi acele obiecte de artă.

Transportul de artă nu înseamnă doar oameni dedicați, pricepuți să mute dintr-o parte în alta un obiect, ci și specialiști în securitatea transporturilor, în ambalaje, în stabilirea condițiilor optime de temperatură, umiditate și luminozitate pentru obiectele de artă, dar și specialiști în birocrația presupusă de vămi, asigurări sau declarații fiscale.

Mai multe detalii despre transportul de artă aflați de la Luminița Crișan, prezentă în emisiunea Business Cafe, moderată de Claudiu Pădurean

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 + one =