Park in Cloud sau cum pot fi amenajate parcări smart

Trimite și altora

O companie clujeană a lansat un nou concept destinat celor care doresc să își transforme parcările obișnuite în parcări smart. Este vorba de echipa yeParking, care a creat modulul Park in Cloud.

Modulul Park in Cloud poate fi instalat pe orice sistem de bariera. Dispozitivul se conectează la aplicația yeParking. Practic, bariera poate fi deschisă și închisă direct de pe telefonul mobil.

Este vorba de parcările cu barieră de la ansamblurile rezidențiale, clădirile de birouri, centrele comerciale sau spațiile private de staționare din marile orașe.

Investiția este minimă. Adică, sub 5% din costurile pe care acest tip de investiție le reprezintă în mod normal.

Avantajale acestui modul, care automatizează sistemele de barieră, sunt date de creșterea considerabilă a veniturilor obținute cu ajutorul parcării.

Comments

comments

SHARE
Previous articleVezi câte cazuri noi de COVID-19 au fost în ultimele 24 de ore
Next articleBalast pe drumul din Podeni
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fourteen + 20 =