111.900 kWh de energie pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj

Trimite și altora

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, unitate sanitară care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, a primit 111.900 kWh de energie în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”, desfășurate de E.ON.

În cadrul acestei ediții au fost oferiți 500.000 kWh de energie unui număr de cinci spitale din țară, printre care se numără și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca. Este cea mai mare cantitate de energie pusă la dispoziție până acum de compania E.ON, la edițiile anterioare cea mai mare cantitate oferită fiind de 250.000 kWh.

„Mă bucur că atât de mulți oameni au fost receptivi și și-au exprimat susținerea față de spitalul nostru de copii. Iată că toate eforturile depuse de întregul personal medical pentru îmbunătățirea stării de sănătate a micilor pacienți au fost, încă o dată, răsplătite” a ținut să menționeze președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Instituția județeană mulțumește, pe această cale, tuturor persoanelor care s-au alăturat campaniei și au contribuit la obținerea acestui rezultat. Orice interacțiune, like, share sau comentariu folosind hashtagul #daruiestelumina a reprezentat 100 kWh de energie pentru Spitalul clujean de Copii.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × 5 =