Vasile Dîncu: Schimbările de la conducerea PNL nu vor afecta funcționarea Guvernului

Trimite și altora

Schimbările din conducerea PNL nu vor afecta funcționarea Guvernului. Mai mult, ele ar putea aduce sporirea sprijinului politic pentru Executiv, a declarat, la Cluj, ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, care este și președinte al Consiliului Național al PSD.

Ministrul Vasile Dîncu a luat parte la ceremoniile dedicate Zilei NATO, organizate de Divizia a 4-a Gemina din Cluj-Napoca. Declarațiile sale vin în contextul în care președintele PNL, Florin Cîțu, și secretarul general al acestei formațiuni politice, Dan Vîlceanu, și-au dat demisiile, la șase luni după ce aceștia au câștigat alegerile interne în fața fostului premier, Ludovic Orban. Acesta a plecat din PNL, alături de mai mulți parlamentari, care au fondat partidul Forța Dreptei.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCristian Secoșan este noul director general al companiei de distribuție Delgaz Grid 

Next articleFinanțare specială pentru 38 de școli din județul Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty + ten =