Vremea atipică va afecta agricultura

Trimite și altora

Producția agricolă a României va fi în acest cu 30 la sută mai mică decât se așteptau fermierii la sfârșitul anului trecut. Estimarea îi aparține președintelui Ligii Asociațiilor de Producători Agricoli din România, Gheorghe Albu, citat de Transylvania Today.

El afirmă că de vină este vremea neobișnuită. Multe culturi agricole vor fi afectate de vremea neobișnuită de până acum, cu temperaturi de peste 10 grade Celsius în timpul zilei și de minus 3, minus 4 grade Celsius în timpul nopții. De asemenea, lipsa zăpezii va afecta cerealele din semănăturile de toamnă. Un alt factor care va avea un impact negativ asupra producției agricole este seceta severă înregistrată în mai multe zone din sudul țării.

Comments

comments

SHARE
Previous article70 la sută din bugetul comunei Feleacu va merge spre investiții
Next articleCine va conduce USAMV în următorii patru ani
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 4 =