Accenture investește 1,5 milioane de dolari în Cluj-Napoca

Trimite și altora

Compania irlandeză Accenture a anunțat că va investi încă 1,5 milioane de dolari americani în Cluj-Napoca. Societatea va realiza această investiție în noul ei sediu, situat în clădirea Hexagon de pe Calea Turzii. 

Compania irlandeză a închiriat o suprafață de 2.000 de metri pătrați, dispusă pe două etaje. Noul sediu este destinat actualilor și viitorilor angajați care vor lucra în departamentul Industry X. Acesta produce software pentru clienți din domenii precum industria feroviară și cea auto ori industria producătoare.

Acest departament are, în România, 900 de angajați în Timișoara, Târgu-Mureș și Cluj-Napoca. În România, compania irlandeză este prezentă din anul 2016 și are 4.000 de angajați în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu-Mureș, Iași și Brașov. La nivel internațional, Accenture are aproape 700.000 de angajați în 120 de țări.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCare sunt provocările Challenge Labs
Next articleCartea pentru copii ajunge la aproape 
25% în vânzările Libris
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seventeen + five =