Wizz Air își extinde operațiunile la Cluj-Napoca

Trimite și altora

Compania Wizz Air a anunțat că va aloca încă o aeronavă bazei sale din Cluj-Napoca și că va lansa trei noi destinații.

Este vorba de rute de la Cluj-Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg și Koln în Germania, precum și de creșterea frecvențelor pe nouă rute existente din Cluj-Napoca la Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais și Roma Ciampino. Biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau pe aplicația pentru mobil a companiei la tarife ce pornesc de la doar 69 RON**.

Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în 2007 iar în 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri către și din orașul transilvănean. Alocarea aeronavei va crea 36 de noi locuri de muncă directe. Wizz Air oferă acum 34 de rute către 13 țări din Cluj-Napoca.

Comments

comments

SHARE
Previous article3,2 milioane de euro pentru un parc de energie regenerabilă în Dealul Lombului
Next articleMetroul din Cluj-Napoca prinde contur: e gata studiul de prefezabilitate
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 3 =