Parteneriat între TBI Bank și Destine Broker

Trimite și altora

Primele de asigurare, în special RCA, au crescut semnificativ în România în ultimul an, în unele cazuri cu peste 50%, potrivit datelor din piață, iar tendința este posibil să continue și în 2023. În acest context, TBI Bank a demarat  un parteneriat cu Destine Broker de Asigurare-Reasigurare pentru a-i ajuta pe clienți să-și cumpere asigurări.

„Creșterea costurilor pentru asigurarea auto din ultimul an, pe fondul accelerării inflației, devine o provocare pentru tot mai mulți proprietari de mașini din România. Asigurarea RCA este obligatorie și,  prin urmare, este o cheltuială care nu poate fi evitată atunci când deții o mașină. Parteneriatul cu Destine Broker ne permite să fim alături de românii care își doresc o alternativă mai bună și mai eficientă de a o plăti”, a declarat Gergana Staykova, reprezentanta TBI Bank.

Destine Broker este una dintre cele mai bune trei companii românești specializate în activități de brokeraj în asigurări, care oferă o gamă largă de produse, expertiză tehnică, consultanță de specialitate, servicii inovatoare și soluții financiare adaptate nevoilor clienților.

„Creșterile de preț din ultimul an sunt semnificative, iar cumpărătorii simt o presiune tot mai mare. Prin încheierea acordului cu TBI Bank, le putem oferi oamenilor posibilitatea de a mai elibera din această tensiune. În acest fel, pentru noi, ca afacere, ne putem aștepta la o extindere a bazei de clienți și la o creștere a vânzărilor, ceea ce ar susține dezvoltarea noastră în aceste vremuri dificile”, a declarat Daniela Ichim, directoare în cadrul Destine Broker.

Citiți și:

Parteneriat între TBI Bank și SEON

Parteneriat între TBI Bank și F64

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY