Parteneriat între TBI Bank și iStyle

Trimite și altora

TBI Bank încheie un parteneriat cu iSTYLE, cel mai mare Apple Premium Reseller din regiune, prin care va oferi clienților Apple soluția „Cumperi acum, plătești mai târziu cu dobândă 0%”.

Platforma dezvoltată de TBI ajută retailerii online și offline să-și crească vânzările și să-și extindă baza de clienți prin creșterea accesibilității produselor pentru utilizatori.

„Pe măsură ce trecerea la comerțul online accelerează, soluția TBIPay este acum disponibilă și în magazinul online iStyle și mulți clienți au putut deja să-și cumpere un produs Apple și să plătească prin soluția de tip Buy Now, Pay Later. Acest parteneriat aduce soluțiile de plată personalizate mai aproape de clienți și se adaptează modelelor și nevoilor dinamice de cumpărare”, spune Ionut Sabadac, cap al soluțiilor comerciale.

“2020 a fost un an al schimbărilor, caracterizat printre altele de un salt considerabil în utilizarea tehnologiei, atât din punctul de vedere al consumatorilor, cât și al retailerilor. Prin noua colaborare cu TBI, prioritatea noastră este să răspundem cererii și nevoilor din piață și să facem produsele Apple accesibile oricui, oferind o soluție financiară ușor de accesat în platforma noastre online, care le va da oamenilor puterea de a folosi produsele pe care le iubesc”, spune Valeriu Ion, director general iStyle România, Bulgaria și Regiunea Adria.

Colaborarea TBI Bank cu comercianții parteneri care folosesc soluția TBIPay a rezultat într-o creștere de 60% a vânzărilor online și offline în 2021.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

11 + eight =