4 noi zboruri de pe Aeroportul din Cluj, în sezonul estival

Trimite și altora

Compania aeriană low-cost, Ryanair, a anunțat că va opera 4 zboruri noi, pe toată durata sezonului estival, de pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj.

Cele 4 noi destinații sunt: Paris Beauvais, Bruxelles Charleroi, Dublin și Milano Bergamo.

De asemenea, Ryanair va suplimenta frecvența de operare pentru ruta Londra Stansted.

În acest context, compania aeriană a lansat o vânzare limitată de locuri pentru clienții care rezervă din timp biletul de călătorie, la tarife promoționale începând cu doar 29,99 Euro, în limita locurilor disponibile pe site-ul companiei aeriene Ryanair.com.

„Compania aeriană nr. 1 a Europei, Ryanair, are plăcerea de a anunța programul de vară 2023 pentru Cluj, cu peste 40 de zboruri săptămânale pe 5 rute care includ cele 4 noi destinații de City break precum Beauvais, Bruxelles, Dublin și Milano, oferind clujenilor și mai multe opțiuni pentru vacanțele de vară la cele mai mici tarife din Europa” a declarat manager-ul Ryanair pentru Europa Centrală și de Est și Țările Baltice, Alicja Wójcik-Golebiowska.

„Suntem încântați și susținem angajamentul Ryanair de a-și dezvolta operațiunile de zbor de pe Aeroportul Internațional Cluj, respectiv de a aduce pasagerilor noștri din aria de acoperire, multe alte opțiuni de călătorie începând cu sezonul de vară S23. Zborurile spre Londra, Paris, Bruxelles, Milano sau Dublin vor fi cu siguranță atractive pentru întreaga regiune și, prin urmare, suntem recunoscători pentru angajamentul Ryanair în această dezvoltare a operațiunilor” a precizat și directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo.

În prezent, Ryanair operează, de pe aerogara clujeană, zborul către Stansted.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY