ANAF scoate la concurs peste 100 de locuri de muncă

Trimite și altora

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat un anunț conform căruia scoate la concurs 103 posturi vacante, printre care poziții în Direcția generală antifraudă fiscală, Direcția generală control venituri persoane fizice, Direcția generală coordonare control fiscal, Direcția generală de management al riscurilor și nu numai.

Depunerea dosarelor de înscriere pentru concurs are loc în perioada 24 martie – 12 aprilie 2023.

Într-o primă fază, în perioada 13 – 21 aprilie, va avea loc selecția dosarelor de concurs. Apoi, pentru cei admiși la selecție, proba scrisă este programată pe 27 aprilie, la ora 10:00 (locul de desfășurare va fi anunțat ulterior).

Proba de interviu se va derula în termen de maximum cinci zile lucrătoare după proba scrisă (adică până la 5 mai), pentru cei care au obținut cel puțin 50 de puncte la proba scrisă (data, ora și locul vor fi afișate odată cu rezultatele finale ale probei scrise), scrie Româniatv.net.

Condițiile, actele necesare, bibliografia și tematica  pot fi găsite în pagina dedicată de pe www.anaf.ro (se selectează „Toate județele” și apoi se apasă butonul „Caută” – documentele legate de concurs sunt datate 24 martie 2023).

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY