Compania Farmec își relansează o gamă de cosmetice

Trimite și altora

Compania clujeană Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, relansează gama de produse profesionale pentru ten si corp Gerovital® H3 Equilibrium. În plin sezon în care problemele de piele tind să se acutizeze, Gerovital H3 Equilibrium revine într-o formulă nouă, cu  ingrediente îmbunătățite și sub noi ambalaje. 

Cele 46 de produse ale gamei oferă posibilitatea realizării celor mai solicitate tipuri de tratamente faciale în salon, inclusiv manopere speciale (microdermabraziune, mezoterapie), precum și a unor tratamente dedicate corpului (anticelulitic, antivergeturi, drenaj limfatic etc.), cu efecte demonstrate prin studii clinice. Clienții au posibilitatea de a întreține rezultatele obținute în salon cu ajutorul unor scheme de tratamente gândite pentru acasă, ce păstrează formula clinică și sunt adaptate celor mai des întâlnite afecțiuni ale pielii (cuperoză, exces de sebum, deshidratare, îmbătrânire).

Gama s-a bucurat de o creștere susținută încă de la lansarea din 2014, cu creșteri în volum chiar și în perioada pandemiei, când cabinetele cosmetice au fost nevoite să-și suspende parțial sau total activitatea.

„Inovația reprezintă unul dintre pilonii principali ai filozofiei Gerovital, definită prin investiții susținute în lansarea și relansarea permanentă a produselor din portofoliu, extinderi de gamă și integrarea ultimelor descoperiri din industria cosmetică. Produsele Gerovital H3 Equilibrium, vin într-un design minimalist, cu simboluri dedicate fiecărei scheme de tratament ceea ce permite identificarea mai facilă a tratamentelor specifice de îngrijire profesională, de la hidratare și anti-aging în ceea ce privește tratamentele dedicate tenului, până la masaj anticelulitic sau antivergeturi pentru tratamentele dedicate zonei corpului”, a declarat Natalia Jidavu, manager de produs în cadrul companiei Farmec.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY