ClujToday: La Leadership Concert, sute de clujeni au adus cărţi pentru Biblioteca Principele Radu, găzduită de Royal School

Trimite și altora

leadership-concertPeste 400 de clujeni s-au alăturat cauzei primei biblioteci internaţionale din Cluj dedicate copiilor. Ei au participat la Leadership Concert – Royal Education in Transylvania, un eveniment special care a avut loc la Auditorium Maximum. Speakerii evenimentului au fost, în ordinea apariţiei pe scenă: fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, diplomatul de carieră american Carl Siebentritt, fostul şef al Biroului Ambasadei SUA la Cluj, Julian Hingely, directorul Royal School in Transylvania şi Excelenţa Sa Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii în România.

FOTO AICI

Participanţii la eveniment nu au venit cu mâna goală. Ei au donat cărţi pentru biblioteca ce va purta numele Alteţei Sale Regale Principelui Radu al României, ce va fi găzduită de Royal School in Transylvania. Această bibliotecă reprezintă o premieră pentru Cluj, pentru că este rodul unui parteneriat public-privat, între Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga” şi Fundaţia School For Europe, fondatoarea Royal School in Transylvania. Practic, orice clujean, care îşi face un abonament la biblioteca judeţeană, va putea avea acees şi în secţia internaţională pentru copii ce va fi deschisă, cel mai probabil anul viitor, în incinta Royal School in Transylvania, de pe strada Henri Barbusse nr. 44-46.

Discursurile rostite la Leadership Concert au fost intercalate de scurte momente muzicale foarte apreciate de public, oferite de grupul vocal Anatholis şi de cel instrumental Classis.

Citiți mai multe aici.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY