Comunitatea din Feleacu, mobilizată în sprijinul unei familii de orfani

Trimite și altora

pahumiComunitatea locală din comuna Feleacu s-a mobilizat în sprijinul unor orfani de mamă. La inițiativa proprietarilor locului de joacă Pahumi, oamenii din Feleacu au strâns bani, alimente și haine pentru patru copii din satul Vâlcele, a căror mama a plecat într-o lume mai bună, iar tatăl lor se află internat într-un spital din Cluj.

 

Localnicii din Feleacu au decis să vină în ajutorul unei familii greu încercate. Este vorba de patru copii care locuiesc în satul Vâlcele, într-o casă care nu este nici măcar racordată la electricitate. Inițiativa aparține proprietarilor unui loc de joacă din Feleacu, Pahumi. Copiii care vor beneficia de sprijinul comunității locale au între 6 și 15 ani și merg cu toții la școală, spune autorul inițiativei, Florin Șimon.

 

Pentru a strânge fonduri, localnicii au organizat o petrecere cu donații. Actorul Florin Suciu-Buh de la Magic Puppet a oferit un spectacol de magie, de care s-au bucurat copiii veniți din Feleacu, din Vâlcele și din Cluj-Napoca.

 

Cei patru copii din Vâlcele sunt îngrijiți în prezent de o mătușă, pentru că tatăl lor s-a îmbolnăvit și este internat într-un spital din Cluj.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY