ClujToday.ro: Puhoi de lume la protestul de la Cluj. REACŢII INCREDIBILE: Poliţiştii au primit flori de la manifestanţi, iar jandarmii au cântat Deşteaptă-te, române! alături de protestatarii

Trimite și altora

politisti floriMii de clujeni s-au strâns, din nou, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, pentru a patra zi consecutiv. Ei au pornit în marş pe bulevardul Eroilor şi pe Dorobanţilor. Autorităţile sunt în alertă pentru a evita eventualele incindente ca cele petrecute în capitală. Potrivit unor estimări, numărul protestarilor ar fi mai mare decât în seara precedentă, când au ieşit în stradă peste 50.000 de oameni, potrivit ClujToday.ro.

 

Jurnaliştii clujtoday.ro au filmat, din punct fix, 21 de minute mulţimea de oameni care trecea, în timp ce ocupa toate benzile de carosabil de pe Dorobanţilor şi trotuarele pe ambele părţi ale drumului. În faţa Prefectuii Cluj manifestanţii au îngenunchiat şi au cântat împeună cu jandarmii Deşteaptă-te, române!. GEST INCREDIBIL: Manifestanţii au dat flori poliţiştilor şi au scandat: “Jandarmeria, jos pălăria”. Urmăriţi imagini de la protestul din Cluj:

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleMesajul Custodelui Coroanei române: Respectarea legalităţii nu este o chestiune teoretică!
Next articleRFI: Avocatul Poporului atacă la CCR ordonanțele din Justiție
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

18 − thirteen =