Peste 15.000 de oameni au protestat la Cluj împotriva grațierii și a modificării Codului Penal

Trimite și altora

darth vaderCel mai mare protest din ultimii cinci ani a fost organizat duminică seara la Cluj. Mii de oameni au ieșit în casă pentru a protesta împotriva intenției Guvernului de a grația o serie de infractori și de a modifica Codul Penal în așa fel încât să fie dezincriminate mai multe infracțiuni. Potrivit jandarmilor, în stradă au fost peste 9.000 de oameni, dar organizatorii afirmă că au participat mai miting peste 15.000 de protestatari.

Participanții la marș s-au adunat în centrul Clujului, în Piața Unirii, de unde au pornit în marș pe Bulevardul Eroilor, apoi pe lângă catedrala ortodoxă și Teatrul Național, Palatul de Justiție, strada Dorobanților și au ajuns în cartierul Mărăști, de unde s-au întors în centrul orașului. Oamenii au scandat lozinci antiguvernamentale. Doi protestatari s-au îmbrăcat în costume gen Darth Vader și Captain America.

Un protest asemănător a avut loc și în Turda, unde au protestat 500 de persoane.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCompania americană Smith&Associates și-a deschis un birou de vânzări la Cluj
Next articleInvestiție de 400.000 de euro în primul centru de Thai Therapy din Transilvania
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 − 10 =