Drumul dintre Dej și Baia Mare, reabilitat cu fonduri europene

Trimite și altora

dejMinistrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, a semnat contractul pentru reabilitarea drumului dintre Dej și Baia Mare. Valoarea totală a contractului este de aproximativ 389.000.000 de lei.

Contribuția Uniunii Europene la finanțarea acestui proiect este de 85 la sută. Banii europeni sunt alocați prin intermediul Programului Operațional Transporturi. Restul de 15 la sută din fonduri provine de la bugetul de stat.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul devine primul oraș din România în care documentele de urbanism vor fi eliberate în format electronic
Next articleCheile din Munții Apuseni atrag tot mai mulți turiști
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × 2 =