ClujToday.ro: Familia Regală a petrecut Paştele în capitala Transilvaniei

Trimite și altora

aallrrAlteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei, şi Principele Radu ai României au petrecut Învierea Domnului la Cluj. Membrii Familiei Regale au participat la Utrenia Învierii, oficiată în Piaţa Avram Iancu de mitropolitul ortodox al Clujului, Maramureşului şi Sălajului, IPS Andrei Andreicuţ, care le-a dăruit o icoană şi cărţi, potrivit ClujToday.ro.

 

În prima zi de Paşte, AALLRR au participat la liturghia solemnă de Învierea Domnului, oficiată în catedrala greco-catolică Schimbarea la Faţă de episcopul unit de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu. Membrii Familiei Regale a României au fost primiţi cu pâine şi sare, apoi s-au bucurat de un scurt recital oferit de Corul de Copii Allegria al Parohiei Andrei Mureşanu. Apoi, Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au ciocnit ouă roşii cu copii, care le-au dăruit flori. Episcopul Florentin Crihălmeanu le-a oferit medalia omagială care aniversează 100 de ani de la hirotonirea ca episcop a cardinalului Iuliu Hossu, precum şi o icoană bizantină.

Alteţele Lor Regale au fost întâmpinate de credicioşii celor două biserici, de membri ai Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei şi ai Clubului Monarhiştilor Clujeni, precum şi de prezentanţi ai Academiei Române, ai mediului universitar şi artistic, de autorităţi şi de alte notabilităţi.

Comments

comments

SHARE
Previous articleEchipa ClujInsider.ro vă dorește Paște fericit!
Next articleO veste promițătoare: un indicator la care România are excedent
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

six + 12 =