Peste 10.000 de clujeni au ieșit să protesteze în stradă. Oamenii cer Adunare Constituantă

Trimite și altora

marsPeste 10.000 de clujeni au protestat împotriva proiectului grațierii și împotriva modificării Codului Penal. Mitingul a început în jurul orei 23.00, în Piața Unirii.

Protestatarii au pornit apoi în marș prin Centrul Vechi, prin cartierele Mărăști, Gheorgheni și apoi au mers în Mănăștur. Oamenii au cerut demisia Guvernului, dizolvarea Parlamentului și convocarea unei Adunări Constituante. ”Nu mai am încredere în Guvern. Trebuie să plece pentru că sunt hoți”, a spus unul dintre protestatari. ”Actualul Parlament este compromis. Trebuie dizolvat și convocată imediat o Adunare Constituantă. Oamenii trebuie să decidă apoi dacă vor republică sau monarhie. Eu, personal, m-am săturat de republică. Vreau monarhie!”, a spus un alt protestatar.

Protestul s-a desfășurat pașnic. Marșul s-a încheiat abia după ora 03.00 dimineața.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUn nou protest spontan la Cluj
Next articleLeul se depreciază pe piaţa interbancară, după ce Guvernul a modificat Codul Penal și după manifestațiile de stradă cu mii de oameni
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × 4 =