ClujToday.ro: Zeci de oameni au protestat în centrul Clujului împotriva graţierii corupţilor

Trimite și altora

IMG_4111Câteva zeci de persoane au protestat din nou în centrul Clujului împotriva intenţiei Senatului de a-i graţia pe cei declaraţi vinovaţi de unele fapte de corupţie. Oamenii s-au strâns în Piaţa Unirii din Cluj după ce Comisia Juridică din Senat a adoptat un proiect de lege care i-ar scuti pe unii dintre corupţi de executarea pedepselor, potrivit ClujToday.ro.

 

Acesta este primul protest organizat la Cluj în această primăvară, după ce, în iarnă, zeci de mii de oameni au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva adoptării Ordonanţei de Urgenţă 13, care, potrivit protestatarilor, ar fi împiedicat lupta anticorupţie.

Comments

comments

SHARE
Previous articleA început repararea drumului Viile Dejului – Vad
Next articleUnivers T, în elita industriei hoteliere din România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nineteen + two =