ClujToday.ro: Peste 5.000 de oameni au protestat în centrul Clujului

Trimite și altora

Peste 5.000 de clujeni au protestat în această seară împotriva modificării legilor Justiţiei. Oamenii s-au strâns în centrul oraşului, pe Bulevardul Eroilor, apoi au pornit în marş spre cartierul Mărăşti, unde li s-au alăturat alţi protestatari.

 

Unii dintre oameni au venit cu copii mici sau cu câini. Au fost şi protestatari care au venit în cârje, precum şi nevăzători, care au venit împreună cu prietenii lor. Protestatarii au adus drapele ale României, ale Uniunii Europene, ale Statelor Unite ale Americii, ale Transilvaniei sau ale Republicii Moldova, dar şi steaguri cu stema regală. Protestatarii spun că s-au săturat de actuala clasă politică, iar unii au cerut restaurarea monarhiei.

Protestul s-a încheiat fără incidente, după ce coloana de manifestanţi a revenit în centrul Clujului.

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleÎși vinde vila pentru 100.000 de Biblii
Next articleImpact major al studenților în economia clujeană
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

12 − 3 =