BetFair a împlinit 10 ani la Cluj. Compania recrutează în continuare informaticieni

Trimite și altora

betfair1Una dintre cele mai prestigioase companii producătoare de software, BetFair Romania Development, a împlinit 10 ani de când se află pe piața clujeană. Compania produce și dezvoltă software pentru compania-mamă BetFair, lider pe piața platformelor de pariuri din Marea Britanie și din Irlanda.

”Am avut o evoluție semnificativă. Dacă acum 20 ani ani am început cu 10  oameni, acum am ajuns să avem peste 600 de angajați”, spune directoarea BetFair România, Paula Țibre. ”Dacă la început am fost un centru experimental de development (n.r. – dezvoltare) al grupului, acum construim cea mai mare parte din platforma grupului”, a adăugat Paula Țibre, care mai spune că la Cluj se află cel mai mare centru al grupului.

BetFair a decis să investească la Cluj pentru că a avut norocul să găsească un grup de informaticieni talentați. Acest grup a crescut treptat și a ajuns să  reprezinte una dintre cele mai mari echipe de informaticieni din Cluj. Iar perspectivele sunt, de asemenea, de creștere, după cum reprezentanții companiei, care au ca primă prioritate creșterea valorii adăugate produse de specialiștii în software din Transilvania.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: Magazinele Tati, în prag de faliment
Next articleDeficit imens de ingineri pe piața muncii din România. Câți specialiști a pierdut țara noastră după 1989
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

9 − 5 =