Ce soluție ingenioasă au găsit membrii conducerii FSEGA pentru a reduce cozile la admitere

Trimite și altora

Membrii conducerii Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai au găsit o soluție ingenioasă pentru a reduce cozile de la plata taxelor de admitere și de școlarizare. Astfel, facultatea va elibera numere de ordine care vor putea fi monitorizate on-line, pe site-ul facultății.

Măsura va fi aplicată de luni. Facultatea clujeană oferă 2.300 de locuri la nivel de licență, studii la zi, și 780 de locuri la nivel de licență, la distanță. Oferta educațională atrage mii de tineri din întreaga țară, de aceea există riscul apariției unor cozi lungi la casieriile facultății.

¨O premieră națională este, după cunoștința noastră, afișarea online în timp real (pe website-ul facultății) a numărului de ordine curent și a timpului de așteptare pentru fiecare număr. Astfel candidații nu mai sunt nevoiți să rămână în preajma casieriei, așteptându-și rândul, ci pot să-și petreacă timpul în mod distractiv și creativ alături de trainerii și voluntarii Centrului de Orientare și Consiliere Profesională de la parterul clădirii FSEGA sau chiar să iasă din campusul FSEGA pentru o plimbare în parc, spre exemplu și să revină în timp util la casierie¨, afirmă conf. univ. dr. Răzvan Mustață, decanul FSEGA.

Perioada de admitere la Universitatea  Babeș-Bolyai se va încheia în data de 31 iulie 2017, calendarul admiterii, taxele şi toate informaţiile necesare candidaţilor fiind accesibile la adresa: http://admitere.ubbcluj.ro. Pe   întreaga   perioadă   a   admiterii,   Universitatea   Babeş-Bolyai   pune   la   dispoziţia candidaţilor un număr de 440 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: Recomandări de la Comisia Europeană, recomandări de la AOAR
Next articleClujToday.ro: Admitere robotizată la Facultatea de Istorie şi Filosofie a UBB
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

11 − ten =