Ce soluție ingenioasă au găsit membrii conducerii FSEGA pentru a reduce cozile la admitere

Membrii conducerii Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai au găsit o soluție ingenioasă pentru a reduce cozile de la plata taxelor de admitere și de școlarizare. Astfel, facultatea va elibera numere de ordine care vor putea fi monitorizate on-line, pe site-ul facultății.

Măsura va fi aplicată de luni. Facultatea clujeană oferă 2.300 de locuri la nivel de licență, studii la zi, și 780 de locuri la nivel de licență, la distanță. Oferta educațională atrage mii de tineri din întreaga țară, de aceea există riscul apariției unor cozi lungi la casieriile facultății.

¨O premieră națională este, după cunoștința noastră, afișarea online în timp real (pe website-ul facultății) a numărului de ordine curent și a timpului de așteptare pentru fiecare număr. Astfel candidații nu mai sunt nevoiți să rămână în preajma casieriei, așteptându-și rândul, ci pot să-și petreacă timpul în mod distractiv și creativ alături de trainerii și voluntarii Centrului de Orientare și Consiliere Profesională de la parterul clădirii FSEGA sau chiar să iasă din campusul FSEGA pentru o plimbare în parc, spre exemplu și să revină în timp util la casierie¨, afirmă conf. univ. dr. Răzvan Mustață, decanul FSEGA.

Perioada de admitere la Universitatea  Babeș-Bolyai se va încheia în data de 31 iulie 2017, calendarul admiterii, taxele şi toate informaţiile necesare candidaţilor fiind accesibile la adresa: http://admitere.ubbcluj.ro. Pe   întreaga   perioadă   a   admiterii,   Universitatea   Babeş-Bolyai   pune   la   dispoziţia candidaţilor un număr de 440 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

two × one =