Număr record de turiști la Cluj

Trimite și altora

Cluj-Napoca își păstrează locul fruntaș în topul orașelor din România cu cea mai mare creștere turistică, cu 27,02% mai mulți turiști înregistrați în 2017, față de aceeași perioadă din anul trecut. Peste 312.000 de turiști s-au cazat în Cluj-Napoca în primele 8 luni ale acestui an, conform datelor furnizate de unitatile hoteliere. La aceștia se adaugă turiștii care au ales alte forme de cazare. Și la Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei Cluj-Napoca s-a înregistrat o creștere record a numarului de turiști (35,55% față de primele opt luni ale anului 2016). La aceștia se adaugă turiștii care au beneficiat de servicii și materiale de informare turistică la standul de promovare de la Sala Polivalentă, cu ocazia Untold și altor evenimente din cursul anului.

Sursa foto: Transylvaniacam.com

Comments

comments

SHARE
Previous articleUnivers T a deschis Casa Călățele în Munții Apuseni
Next articleConsiliul Județean Cluj va cheltui trei milioane de lei pentru închirierea unei stații pentru tratarea levigatului de la Pata Rât
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

11 + 13 =