Clujul, orașul cu cea mai mare rată de creștere a prețului proprietăților imobiliare

Trimite și altora

Cele mai mare creșteri de prețuri de pe piața imobiliară din România sunt înregistrate și în acest an în Cluj-Napoca. Potrivit unei analize realizate de site-ul imobiliare.ro, prețul caselor și apartamentelor din capitala Transilvaniei a crescut cu 10 la sută în primele șase luni ale anului.

În comparație, prețul mediu al proprietăților imobiliare din țară a crescut doar cu 6,7 la sută, până la valoarea de 1.120 de euro pe metrul pătrat. În Cluj-Napoca, prețul mediu este de 1.372 de euro pe metrul pătrat, în condițiile în care, la începutul anului, era doar de 1.247 de euro pe metrul pătrat. După Cluj-Napoca, orașele cu cele mai mare rate ale creșterii prețurilor proprietăților imobiliare au fost Iașiul și Timișoara, potrivit TransylvaniaToday.ro.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday.ro: Pădurile virgine de făget din România, incluse pe lista UNESCO
Next articlePrimăria Cluj-Napoca va cumpăra autobuze electrice din Polonia. Cât va costa fiecare autobuz
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

16 − 10 =