Începe Târgul de Cariere: mii de locuri de muncă din toate domeniile îi așteaptă pe clujeni la Sala Polivalentă

Trimite și altora

Târgul de Cariere Cluj – Global își deschide porțile marți și miercuri, 24-25 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde peste 80 de companii și organizații oferă oportunități de carieră celor care interesați. Companii importante vin să-i cunoască pe viitorii lor colegi și vor organiza mini-interviuri, Speed Challenge, workshop-uri și concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidați.

La această ediție vor fi prezente companii din toate domeniile de activitate, de la inginerie la IT, retail, call center, financiar, până la producția de componente auto sau industria farmaceutică, transport, energie sau HoReCa.

Spre exemplu, Bosch România angajează ingineri și oferă stagii plătite de practică în domeniul tehnic. Genpact are o sută de posturi libere în Cluj, iar Steelcase are deschise 30 de poziții pentru vorbitori de limba franceză sau germană. Aceeași companie oferă programe de stagiatură pentru studenți.

Welocalize angajează ingineri IT. “Avem nevoie de persoane talentate, cu abilități excelente de comunicare, abilități de prioritizare și de gestionare a timpului, soluții de rezolvare a problemelor”, arată reprezentanții companiei.

De asemenea, Jac Travel caută viitori colegi pentru call center, IT, financiar, resurse umane, conținut sau servicii clienți.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAdrian Oros: PNL pregătește o moțiune de cenzură din cauza politicii economice a Guvernului
Next articleRoger Hamlin va deveni profesor honoris causa al UBB
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eight + 9 =