Peste 2.000 de locuri de muncă, disponibile în Cluj

Trimite și altora

itCompaniile clujene continuă să facă angajări masive. Săptămâna trecută, aproximativ 4.000 de locuri de muncă și de stagii plătite de practică au fost oferite prin intermediul a două târguri de cariere. În aceste zile, companiile clujene scot la concurs încă aproximativ 2.000 de noi locuri de muncă, potrivit companiile private de recrutări.

 

Cele mai multe dintre noile locuri de muncă sunt create la Cluj de către companii prezente de mai multă vreme pe piața locală și care au decis să se extindă. Cel mai bine merg companiile în domeniul tehnologic și cele din branșa outsourcingului de servicii.

 

Specialiștii în piața muncii afirmă că numărul locurilor de muncă în județul Cluj va continua să rămână mare în perioada următoare, deoarece există companii străine care doresc să investească în județ. Ei cred că multe investiții se vor îndrepta spre parcurile industriale, dar și spre orașele din județ care pot oferi o infrastructură decentă pentru unitățile de producție industrială.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSURSE. Unde ar putea fi amplasat noul magazin Ikea la Cluj
Next articleAu început pregătirile pentru TechFest, cel mai important festival din domeniul tehnologiei din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 2 =