Roger Hamlin va deveni profesor honoris causa al UBB

Trimite și altora

Universitatea Babeș-Bolyai va găzdui ceremonia de decernare a titlului Profesor Honoris Causa prof. dr. Roger Eugene Hamlin, Michigan State University, East Lansing, SUA.

Titlul este acordat în urma propunerii formulate de reprezentanţii Facultăţii de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB.

Ceremonia va fi organizată în Aula Magna a Universității Babeş-Bolyai (str. Mihail Kogălniceanu nr.1), iar Laudatio va fi prezentată de prof. dr. Călin Emilian Hințea, decanul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. Roger Hamlin este unul dintre cei mai apreciați specialiști americani în științe politice. 

Comments

comments

SHARE
Previous articleÎncepe Târgul de Cariere: mii de locuri de muncă din toate domeniile îi așteaptă pe clujeni la Sala Polivalentă
Next articleRFI: Unde se află „cimitirul spaţial” NASA?
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × four =