Aquila Group a închiriat un depozit de 10.000 de metri pătrați în Apahida. Compania logistică își consolidează expansiunea

Trimite și altora

Compania Aquila Group a închiriat un nou depozit de 10.000 de metri pătrați în Apahida. Compania românească își consolidează astfel, activitatea pe piața locală de logistică și își continuă expansiunea din ultimii ani, potrivit TransylvaniaToday.ro.

Potrivit reprezentanților companiei care a intermediat tranzacția, Cushman&Wakefield Echinox, clădirea poate fi extinsă, în funcție de necesitățile Aquila Group. Compania românească de distribuție a fost fondată în anul 1994, la Ploiești, de către antreprenorii Alin Dociu și Cătălin Vasile.

Ea este prezentă cu subsidiare și pe piețele din Republica Moldova, Serbia sau Bulgaria. Compania distribuie produse ale unor producători precum Ferrero, Philips sau Coca-Cola. În anul 2013, Aquila Group a avut o cifră de afaceri de 185 de milioane de euro.

 

Foto: PrahovaBusiness.ro

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: Guvernul amână pentru luni Revoluția Fiscală. Se înmulțesc semnalele de alarmă
Next articleClujToday.ro: #Corupția ucide. Câteva mii de oameni au protestat pe străzile Clujului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

20 − 13 =