Comunitatea femeilor lider se întâlnește la Cluj-Napoca, în 21 martie

Trimite și altora

Conferința de Leadership Feminin The Woman, cea mai mare conferință de leadearship feminin din România anunță oficial deschiderea evenimentului în 21 martie 2018 la Cluj-Napoca cu peste 600 de femei din mediul de business românesc.

De 7 ani, peste 6000 de femei din domenii de business diverse, femei întreprinzătoare cu stiluri de viață diferite, dar mai ales modele inspiraționale pentru cei din jurul lor participă anual la Cluj-Napoca în cadrul evenimetului de referință pentru femeile lider.

În cadrul edițiilor anterioare, femei de renume precum Maia Morgenstern, Gabriela Szabo, Monica Bîrlădeanu, Ana-Mara Brânză, Andreea Raicu, Amalia Enache sau Măriuca Talpeș au inspirat de pe scena The Woman femeile prezente la eveniment.

The Woman: Cea mai bună versiune a ta!

Pentru această ediție, femeia The Woman este o versiune mai bună, mai puternică, într-o continuă dezvoltare. Tematica abordată anul acesta The Woman: Cea mai bună versiune a ta! pune accent pe femeia care are curajul de a fi propriul său model. De-a lungul anilor, societatea ne-a arătat că cel mai bun model pe care îl poți urma ești tu însuți, de aceea investind în propria persoană, investești în educația ta și în comunitatea în care activezi. The Woman nu este despre perfecțiune, ci despre procesul prin care fiecare persoană trece pentru a deveni cea mai bună versiune a sa. 

În 21 martie, peste 20 de speakeri naționali și internaționali vor susține prezentări inedite și oferi experiențe memorabile. Scopul The Woman este să ajute comunități prin împărtășirea de cunoștințe, crearea de conexiuni și apartenența la o comunitate de femei puternice și informate.

Anul 2018 va fi anul în care sărbătorim femeia lider, femeia mamă, femeia antreprenor, femeia autentică. The Woman îș va atinge potențialul maxim prin implicarea reală în societate la nivel național și de ce nu, internațional, deoarece avem toate pârghiile necesare să facem acest pas.”, declară Mădălina Hodorog, organizator The Woman.

Comunitatea The Woman

De-a lungul edițiilor, femeia The Woman a devenit din ce în ce mai încrezătoare, inspirând femeile de pretutindeni și dezvoltându-se constant alături de o comunitate puternică. Conferința a inclus prezentări, dezbateri, workshopuri, Gala Premiilor The Woman și a oferit oportunități de colaborare pentru participanții prezenți la eveniment.

Conferința The Woman promovează un proces educațional continuu prin intermediul subiectelor abordate, a liderilor de opinie pe care îi aduce în spațiul public, fiind un punct de referință pentru femeile dornice de dezvoltare.

The Woman s-a dezvoltat an de an prin conferința The Woman, dar și prin revista digitală The Woman.ro ce cuprinde articole legate de educație, carieră, lifestyle sau fashion. Înscrierile pentru noua ediție a Conferinței The Woman au început pe site-ul oficial: http://www.thewoman.ro/conference.

Comments

comments

SHARE
Previous articleParlamentul a aprobat proiectul de lege pentru cumpărarea de rachete Patriot
Next articleProfit record pentru băncile românești
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen − 3 =