Antreprenorii şi şefii de companii din Transilvania lansează Romanian Business Leaders la Cluj-Napoca

Trimite și altora

Peste 120 de antreprenori şi şefi de companii din Transilvania extind împreună platforma de acţiune şi implicare socială a Romanian Business Leaders (RBL), în Cluj-Napoca. Pe 19 octombrie, liderii din business din regiune hotărăsc ce fac împreună ca să sprijine antreprenorii, să dezvolte cultura antreprenorială şi să reabiliteze statutul profesorilor din sistemul public pre-universitar în Transilvania.

Evenimentul aduce în dezbatere două teme în care Cluj-Napoca este un pol de leadership pe harta economică a României – digitalizarea şi efervescenţa antreprenorilor din noul val.

Conferinţa RBL Cluj-Napoca este organizată de antreprenori şi şefi de companii din Transilvania, împreună cu echipa RBL. La eveniment vor participa antreprenori şi şefi de companii care conduc afaceri importante la nivel naţional şi regional, precum Dan Pitic, Marcel Borodi, Daniel Metz, Dan Isai, Anca Rarău si altii.

Energia în Romanian Business Leaders (RBL) este generată de 180 de lideri din business care se implică în rezolvarea unor probleme importante ale societăţii, prin proiecte concrete şi acţiuni de îmbunătăţire a politicilor publice.

Comments

comments

SHARE
Previous articleVrei să te faci poliţist? Şcoala durează doar un an
Next articleAlina Bota, “steluţa norocoasă” a mămicilor antreprenor
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 − fourteen =