Parlamentul a aprobat proiectul de lege pentru cumpărarea de rachete Patriot

Trimite și altora

Deputații au adoptat proiectul de lege referitor la achiziția de sisteme de rachete Patriot. Aceste rachete vor fi o componentă esențială a sistemului de apărare națională. În favoarea proiectului de lege au votat 279 de deputați. A existat și o abținere și un vot împotrivă.

Valoarea estimată a acestui proiect este de 4,64 de miliarde de euro și reprezintă una dintre cele mai importante investiții în infrastructura de apărare națională. Proiectul de lege a fost deja adoptat și de Senat. El ar urma să intre în vigoare după ce va fi promulgat de președintele României, Klaus Iohannis, și după ce va fi publicat în Monitorul Oficial, operațiuni care ar putea avea loc chiar în această săptămână.

Comments

comments

SHARE
Previous articleO nouă fabrică de aluminiu în Transilvania
Next articleComunitatea femeilor lider se întâlnește la Cluj-Napoca, în 21 martie
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × 2 =