Regele Mihai I al României s-a întors acasă pentru totdeauna. Oamenii plâng și scandează Monarhia salvează România!

Trimite și altora

Elitele politice, academice și bisericești ale României și Republicii Moldova s-au recules azi la sicriul Majestății Sale Regelui Mihai I al României. Trupul Regelui a fost adus cu o aeronavă la aeroportul Otopeni, apoi a fost dus în Holul de Onoare al Castelului Peleș. În seara de miercuri, precum și joi și vineri, care care l-au iubit pe Rege se vor reculege la catafalcul Majestății Sale din Sala Tronului din Palatul Regal. Sâmbătă, Regele Mihai I va fi îngropat la Curtea de Argeș.

În București, mașina care transporta trupul Regelui a trecut pe sub Arcul de Triumf. O mulțime imensă a primit cortegiul funerar cu aplauze la Palatul Regal. Oamenii așteaptă și la ora publicării acestei știri pe Calea Victoriei pentru a se putea reculege la sicriul Majestății Sale. Gardul Palatului Regal este plin de drapele, de flori și de lumânări. Oamenii plâng și scandează Monarhia Salvează România!

Comments

comments

SHARE
Previous articleBanca Mondială a oferit asistență Guvernului pentru autostrada Brașov – Ploiești
Next articleClujul de ieri: Orașul avea probleme cu gunoaiele și în perioada interbelică
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × two =