Grupul Teraplast a preluat oficial integral Politub

Trimite și altora

Toți angajații companiei Politub devin, din ianuarie 2018, angajați ai grupului Teraplast. De asemenea, grupul Teraplast va prelua toate activele companiei Politub care va deveni, astfel, noua divizie de producție de țevi a grupului românesc.

Acest lucru devine posibil după ce patronul Teraplast, omul de afaceri clujean Dorel Goia, a cumpărat acțiunile deținute până acum la Poliutub de către compania franceză New Socotub. Fabrica Politub a avut în anul 2016 o cifră de afaceri de aproape 50 de milioane de lei și un profit de 1,5 milioane de lei. Grupul Teraplast a ajuns în 2016 la o cifră de afaceri de 415 milioane de lei.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRomânia, campioană la creșterea producției industriale
Next articleOPINIE. Ziua în care ne-am pierdut patria
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eleven + thirteen =