Maia Morgenstern va vorbi la conferința de business The Woman

Trimite și altora

Actrița de teatru și film Maia Morgenstern și expertul în industria de modă sustenabilă Olga Johnston-Antonova sunt primii speakeri anunțați în cadrul celui mai mare eveniment dedicat leadershipului feminin, Conferința The Woman care are loc în 21 martie la Cluj-Napoca. Evenimentul reunește de 7 ani, peste 3000 femei lider formând una dintre cele mai mari comunități de femei din România.

,,Fiecare proiect a constituit pentru mine o întâlnire, un prilej de a-mi încerca forţele, de a-mi cunoaşte limitele, de a explora în sufletul meu, în experienţa mea, de a căuta printre amintirile mele şi ale celorlalţi ceea ce este reprezentativ, ceea ce e puternic, ceea ce e până la urmă general uman.”, declară Maia Morgenstern.

Implicare în comunitate și dezvoltare prin educație

Noua ediție a Conferinței de Leadership Feminin The Woman se desfășoară sub tematica The Woman – Cea mai bună versiune a ta! și pune accent pe femeia curajoasă, care tinde și aspiră către ce mai bună versiune a sa. Scopul principal al evenimentului este de a educa și dezvolta comunități prin liderii de opinie, împărtășirea ideilor și promovarea educației continue ca bază pentru o societate sănătoasă.

Din Berlin – raiul modei sustenabile, pe scena The Woman

The Woman o aduce pentru prima dată în România pe renumitul expert în industria de modă sustenabilă Olga Johnson – Antonova, fondator Circular Fashion, care urmărește o abordare ecologică în activitatea sa. Originară din Rusia, Olga promovează etica în modă, și declară că o astfel de abordare „Creează o schimbare pozitivă făcând moda sustenbilă și sustenabilul la modă”. În calitate de speaker motivațional și fondator Circular Fashion la evenimentele de referință, Olga inspiră, provoacă și schimbă mentalități, este o prezență pe care nu ai cum s-o uiți.

Conceptul de modă sustenabilă implică utilizarea materialelor naturale, reciclarea, design textil care nu generează deșeuri, un business responsabil față de mediul înconjurător, cu scopul de a limita poluarea implicată de producţie.

Educația înseamnă putere

Evenimentul din 21 martie de la Cluj-Napoca se remarcă anual prin cei 20 de speakeri naționali și internaționali prezenți pe scena The Woman și subiectele motivaționale și inspiraționale. Evenimentul este structurat sub forma panelurilor de discuție, axate pe antreprenoriat, provocări, comunitate și educație.

The Woman reprezintă sursa de inspirație profesională și personală a antreprenorului feminin. Compania este ancorată în realitatea socială, la curent cu tot ce se petrece la nivel mondial. Prin evenimentele organizate și a conținutului oferit în cadrul The Woman Magazine, scopul companiei este de a promova educația la cel mai înalt nivel. Concept complex și îndrăzneț, extins pe mai multe planuri, The Woman cuprinde începând cu 2018: The Woman Leadership Conference | The Woman Magazine |  The Woman Connect | The Woman Workshops | Gala Awards | The Woman after 5pm! |

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × two =